DeDakkas Haarlem

Hotspot: DeDakkas – Haarlem

De Dakkas – Hotspot Haarlem

Eerder was DeDakkas al open nu al bijna zo’n 4 jaar. Nu na de vele lockdowns komen we weer extra vaak bij dit favo plekje. Veelal is huisgemaakt en mega vers!

Of je nu aanschuift voor de krant, ’n koffie drinkt en een yellow velvet taartje eet of je nu met je vrienden afspreekt voor een borrel (lekker met ’n portie Jackfruit- of oesterzwam -bitterballen) of een informeel diner, ’t maakt niet uit, bij DeDakkas voel je je thuis.

Ga gezellig langs, reserveren is niet nodig en geniet van al het lekkers niet alleen, maar voornamelijk plantaardige producten en kijk naar het waanzinnig mooie uitzicht over Haarlem.

En wil je glutenvrij eten, dat kan hier ook, vraag ernaar en het is zo geregeld. Ik probeerde de toast kanibaal vega op ’n glutenvrije boterham met vegan filet americain, geroosterde paprika en rode ui in balsamico. Lekker joh! Gezond en nóg beter voor de planeet.

Lekker: Wrap met gebakken kipstukjes avocado en harissa mayo wrap it up, ’n gezonde wrap.

DeDakkas in Haarlem
DeDakkas ligt lekker centraal, zo’n 15 minuten lopen van het centraal station, 7 minuten van de Grote Markt en tussen in het Spaarne en de Botermarkt, allemaal mooie plekken in en rond het centrum van Haarlem. En kom je met de auto, parkeer je gewoon lekker onder het dak, fijn toch?!

DeDakkas Haarlem

DeDakkas is een lunch- en avondrestaurant dus hurry up en ontdek zelf hoe lekker dit vega(n) restaurant is. Ook voor een fotoshoot, trouwerij of ander leuk event kan je hier terecht.

DeDakkas
De Witstraat 1A Haarlem
023 574 9526

Openingstijden

di en woe 12.00 – 22.00
do 12.00 – 23.00
vr 12.00 – 23.00
zat 12.00 – 24.00
zon 11.00 – 22.00
ma gesloten

Meer informatie: DeDakkas

Ook leuk in Haarlem: Hotspot: By Lima Haarlem en ga voor ’n healthy vega(n) ontbijt of lunch.

Geschreven op: 22 maart 2022

Geef een reactie