Hotspot lunchen Oerwoud

Hotspot lunchen oerwoud

Oerwoud, als ik hier naar binnen stap word ik intens blij van al het groen. Oerwoud is echt een super leuke groene hotspot in hartje Den Bosch. Hier is alles plantaardig. Naast al dat groen aan planten en eco spullen hebben ze ook onwijs lekker plantaardig eten.

Alles wat er in het Health Cafe van Oerwoud gemaakt wordt is niet alleen plantaardig, maar ook zover het kan biologisch en van lokale boeren uit hun eigen stad of moestuin afkomstig. Dat houdt in dat alle producten die ze gebruiken vrij zijn van pesticide en kunstmatige toevoegingen.

Ook leuk: Plant Den Bosch

Zo kun je terecht voor een kop verse kruiden thee, fairtrade organic koffie, huisgemaakte chai latte, een versgeperst juice of frisse smoothie met bijvoorbeeld een lekker grote huisgemaakte blissbal, een gezond taartje van Bliss of een stuk bananenbrood. Die ook nog eens glutenvrij zijn. Maar je kunt hier ook heerlijk lunchen met een Wereldse plank met glutenvrije hapjes, een Thaise kokos soep, een regenboog salade of een glutenvrije wrap.

Een recept om zelf een vegan smoothie ontbijt te maken voor thuis. Ook bij “De Hippe Vegetariër” kan je veel vegan ontbijtjes vinden.

Plantaardig in Den Bosch

Oerwoud, wat een fijne sfeer hangt hier. Leuke spulletjes voor in huis, van vintage, rotan en macrame tot glazen vazen, de meeste exotische planten en kleine hebben dingetjes. Hier moet je zijn in Den Bosch, groen en relaxt.

Workshops

Oerwoud heeft daarnaast nog meer te bieden, namelijk workshops. Naast het lekkere plantaardige eten, de exotische plantjes en alle leuke spulletjes voor in huis & tuin worden er ook regelmatig workshops gegeven. Zo kun je een workshop ‘macrame wallhanger’ volgen of een ‘eco systeem’ maken in een ontzettend gave vaas, maar ook een workshop ‘eetbare bloemen + proeverij’ en op zondagochtend wordt er een stilte wandeling gehouden door de Bossche broek of een yoga les gevolgd door een bliss ontbijt. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk in het prachtige pand aan de Vughterstraat.

Meer info: www.oerwouddenbosch.nl

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt naar Oerwoud..? Kom dan snel eens naar Den Bosch.

Oerwoud
Vughterstraat 84
5211 GL Den Bosch
Open
Wo t/m vrij        11:00 – 18.00 uur
Zaterdag             11:00 – 17.00 uur
Zondag                12:00 – 17.00 uur
Meer info: www.oerwouddenbosch.nl

Geschreven door Andrea. Oerwoud is één van haar favoriete restaurants in Den Bosch, ze deelt met ons haar beleving.