SNCKBR Hotspot

Hotspot: Ontbijten bij SNCKBR

Laatst was ik al vroeg op pad in Amsterdam en enorme trek in een ontbijt.

Met een enorme smile stond ik voor SNCKBR, waar je heel de dag door kan ontbijten en niet onbelangrijk, ze hebben veel glutenvrije en vegan opties. Ik bestelde glutenvrije vegan pannenkoekjes, wow! En tevens een Acai bowl voor wat extra antioxidanten om de middag door te komen. En dat was écht zó lekker!

SNCKBR maakt met duurzame ingrediënten comfort food, maar ook dat matig is in vet en vrij van geraffineerde suikers en E-nummers én, waar mogelijk ook nog glutenvrij en koolhydraatarm. SNCKBR Utrecht is in tegenstelling tot de overige vestigingen 100% vegan.

Al een aantal keer had ik mogen genieten van verschillende lekkere maaltijden bij SNCKBR, maar het ontbijt was dit voor mij nog nieuw. Toen dit dus geserveerd werd stond ik versteld hoe overheerlijk het eruit zag en hoe mooi gepresenteerd. Wauw, natuurlijk werden daar even heel wat foto’s van geschoten en besloot ik dat SNCKBR toch echt een plaats verdiend tussen mijn vegan hotspots.

Eat your heart out

Bij SNCKBR kun je echt zalig ontbijten en dat de hele dag. Zo heb je naast de avocado met mango toast en een plantaardige acaibowl, die echt een aanrader is, ook een gehele menukaart met keuze uit verschillende pannenkoeken en vegan shakes. Vier van de zes pannenkoeken zijn geheel vegan en glutenvrij! De pannenkoeken zijn gemaakt uit een basis van boekweitmeel en kokosroom. The Elvis pannenkoeken werd belegd met pindakaas, kokos en bosbessen. Zo kon ik het natuurlijk niet weerstaan om zelf ook een aantal happen te nemen uit deze fluffy pannenkoekjes.. Yum!

Op de menu kaart staat heel duidelijk aangegeven of iets vega(n), glutenvrij, notenvrij etc. is door verschillende gekleurde bolletjes achter het gerecht. Dit is echt ontzettend fijn en overzichtelijk, want zo zie je direct welk gerecht je wel zou kunnen of willen eten en welke niet. Mocht je nou echt een allergie of intolerantie voor een bepaald product hebben kun je dit natuurlijk even aangeven en vragen of er een optie is om iets te vervangen. Zo kon mijn acaibowl gemaakt worden van amandelmelk in plaats van soya. ’t Personeel denkt graag met je mee.

snckbr entree

Glutenvrije vegan pannenkoekjes

Biologisch en duurzaam

Bij SNCKBR houden ze ook van gezonde guilty pleasures dus heb jij zin in pannenkoeken, pizza of een (vega) burger het kan allemaal. De producten die ze hiervoor gebruiken zijn altijd biologisch en alles word vers bereid dus geen smaakmakers of andere toevoegingen. Dat geld ook zo voor de dranken. Kwaliteit staat boven kwantiteit.

Naast de menukaart is het interieur van SNCKBR ook op een duurzame manier tot stand gekomen tijdens de bouw en de aankleding. Zo zijn er natuurlijke materialen gebruikt en hangt er het nodige portie groen aan de muur wat het enorm sfeervol en warm maakt.

snckbr bar

Vegan acai bowl

Heb ik jou nieuwsgierig gemaakt naar SNCKBR..? Ga dan snel eens langs in een van de filialen in Amsterdam, Eindhoven en Utrecht. Update: Enkel nog in Utrecht.

Geschreven door Andrea. SNCKBR is één van haar favoriete restaurants in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven, ze deelt met ons haar beleving.

Contact

SNCKBR West Gesloten
Kinkerstraat 106
1053 EC Amsterdam
+31 20 891 5933

SNCKBR De Pijp Gesloten
Van Woustraat 36
1073 LM Amsterdam
+31 6 86 36 86 09

SNCKBR Eindhoven Gesloten
Willemstraat 1D
5611 HA Eindhoven
+31 40 3021040

Waku Waku Utrecht
Vredenburg 28
3511 BC Utrecht
+31 30 310 72 28

Openingstijden

Ma t/m do vanaf 17.00 uur
Vr t/m Zo vanaf 12.00 uur

Meer informatie: Waku Waku.nl

Glutenvrije vegan pannenkoekjes acai bowl