Hotspot Happiness koffie

Hotspot The Happiness Café

The Happiness Café in Eindhoven, ’n leuke spot. Buiten een fijn terras en binnen leuke hoekjes met hangplanten en kussentjes wat meteen voor een fijne sfeer zorgde. Wij zaten aan een klein tafeltje en konden zo mooi de hele ruimte overzien. Ik maakte een praatje met de meiden achter de toonbank en ze vertelde mij precies wat wel en niet vegan en glutenvrij was.

Zo bestelde ik voor de lunch de plantbased salad met verrassend lekkere gemarineerde tempeh. Yum dit was zo goed. Voldoende vegan en glutenvrije opties die je, als je dat zou willen, ook nog eens mee kunt nemen.

Happiness from the inside
The Happiness concept is echt onwijs leuk, want in The Happiness café kun je heerlijk en gezond ontbijten, lunchen of dineren met veel keuze uit smoothie bowls, verschillende speciale broodjes en overheerlijke salades. Ook kun je er natuurlijk gewoon koffie, thee of sapjes komen drinken met iets erbij, zoals bijv de vegan oatmeal cookies, choco peanut butter balls of een plak sea salted caramel brownie.

Niet alles is vegan, gluten- en suikervrij, maar voor ieder is er wel wat wils. Dit lekkers wordt dan ook allemaal zelf gemaakt in The Happiness Bakery waar zorgvuldig te werk wordt gegaan en ze jou daarom precies kunnen vertellen welke ingrediënten er gebruikt zijn.

Wat tegenwoordig echt helemaal hip is dat je naast het horeca gedeelte ook een stukje detailhandel toevoegt wordt en dat hebben ze echt onwijs leuk gedaan vind ik persoonlijk. In een grote kast worden de leukste mokken, schaaltjes, lepeltjes en allerlei keuken hebben dingetjes gepresenteerd voor verkoop. Ook kun je hier de heerlijke theetjes van Yogitea kopen, pindakaas van de Pindakaaswinkel, popcorn van Propercorn, chocolade natuurlijk niet te vergeten en nog veel meer.

The Happiness Kitchen/Bakery
Een paar straten verderop The Happiness Kitchen waar je ook heerlijk kunt koffie drinken, lunchen of dineren, maar ook The Happiness Bakery is hier gevestigd dus ook genoeg lekkers te vinden. Bij The Happiness Kitchen houden ze graag rekening met jouw eet wensen. Dus heb je een allergie, intolerantie of eet je plantaardig of juist suikervrij dan is dit voor de chef koks geen probleem.
Mocht je geen tijd hebben om uitgebreid te tafelen of gewoon geen zin hebben om thuis zelf nog te koken kun je hier een maaltijd samenstellen en meenemen. Dit take-away concept geld ook
voor sappen en voor samengestelde detox programma’s van 1, 3 of 5 dagen, zodat je op een makkelijke manier aan je gezondheid kunt werken en/of ontgiften zonder er al te veel moeite.

The Happiness Kitchen
Nieuwstraat 25 Eindhoven

Voor meer informatie: thehappinesscafe.nl

Ga eens langs, The Happiness, Eindhoven is the place to be.

The Happiness Café
Nieuwe Emmasingel 9
5611AM Eindhoven
+31641682457

Openingstijden

ma t/m zon 09.00 – 16.00

Voor meer informatie: thehappinesscafe.nl

Geschreven door Andrea. The Happiness Café is één van haar favoriete plekjes in Eindhoven, ze deelt met ons haar beleving.