Villa Augustus

Hotspot: Villa Augustus – Dordrecht

V illa Augustus – Hotspot Dordrecht

Wat ’n toffe plek! Vers zuurdesem, zoete taartjes, bio groenten en fruit. Kijk en koop brocante, linnen en boeken in de markt en ’t lekkerste vega(n) eten, eet je (huisgemaakt, uit de tuin & mega vers) in de villa en op ’t terras aan het Wantij in Dordrecht.

Struinen door de tuinen van ruim 1,5 hectare met onder andere een moestuin, boomgaard, Italiaanse tuin en een bosje. Een tuin waaruit je kunt eten, een tuin die mooi is en lekker ruikt, een tuin die je dicht bij de seizoenen brengt. Een tuin die de keuken inspireert en een keuken die de tuin inspireert.

Villa Augustus bezoeken

Villa Augustus terras

Of je nu aanschuift voor de krant, ’n koffie drinkt en een limoen- citroentaart eet of je nu met familie of vrienden afspreekt voor een borrel (lekker met ’n portie arancini met peterselie-citroenolie) of een informeel diner, ’t maakt niet uit, bij Villa Augustus voel je je vrij.

Villa Augustus moestuin

Ga gezellig langs, reserveer een plekje, vega, vegan of glutenvrij, ’t is in de villa geen enkel probleem. Geniet van al het moois wat hier groeit en bloeit. Waanzinnig in Dordrecht.

Gluten vrij bier Villa Augustus

Gegrilde groenten Villa Augustus

Risotto Villa augustus

Vegan Diner; Geroosterde groenten uit de tuin | Zuurdesembrood met kruiden en pesto van het seizoen | Risotto met citroen en kruiden uit de groentetuin.

Lekker: Venkel risotto met spinazie ’n Italiaanse risotto met Hollandse twist.

Villa Augustus

Villa Augustus is goed te bereiken zowel te voet, per auto als openbaar vervoer en zelfs over water met de waterbus! ’t Ligt mooi en lekker centraal, zo’n 25 auto minuten van het té gekke Hotel New York – Centrum Rotterdam.

Villa Augustus keuken


Villa Augustus Markt

Villa Augustus is een hotel, heeft een markt en is een ontbijt- lunch- en avondrestaurant dus hurry up en ontdek zelf hoe lekker dit vega(n) restaurant is. Ook voor een fotoshoot, vergadering of ander leuk event kan je hier terecht.

Villa Augustus
Oranjelaan 7, Dordrecht
078 639 3111

Openingstijden

ma t/m vrij 07.00 – 24.00
zat en zon 08.00 – 24.00*

*Check de openingstijden deze kunnen afwijken voor het hotel en de markt.
Meer informatie: Villa Augustus

Ook leuk: Vegan in puglia Handig om te onthouden en met liefde te delen een aantal tips en (vegan) aanraders op een rij.

Geschreven op: 20 augustus 2022