Green Friday

Trees for All – Green Friday

Green Friday – Plant je mee in ’t Green Friday Forest? Trees for All plant bomen voor het leven!

Trees for All zet zich in voor een bosrijke wereld en planten bomen zowel in Nederland als in het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. Zo zorgen ze voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Green Friday

Wat is Green Friday precies? Green Friday is de dag waar we een statement maken tegen Black Friday, de dag van voordelige deals en schreeuwende kortingen, met als gevolg vele impulsaankopen en overconsumptie. Hierdoor putten we onze aarde in een rap tempo uit.

Trees for All

Kies ook op 25 november voor Green Friday samen met heel veel andere consumenten en bedrijven, zeg nee tegen Black Friday en geef de aarde iets terug: bomen voor ons Green Friday Forest. Plant je ook mee? Doneer je bomen voor het Green Friday Forest en krijg de kans om zelf een boompje mee te planten samen met Trees for All.

Dus, laat een tegengeluid horen en doe niet mee met Black Friday en geef de aarde in plaats daarvan bomen terug. Doe mee en word onderdeel van de groeiende Green Friday beweging. Laat zien hoe belangrijk duurzaamheid voor jou is, de aarde heeft jou nodig!

Geschreven op: 4 oktober 2022

Moestuin eten

Leuk om te weten en eten uit de moestuin, ’n súpergoed idee! 5 x (..en meer) moestuin recepten en wat je misschien nog niet wist over de groenten.

Handig voor als je kind naar de schooltuinen gaat, de leukste les van hun leven. Vol trots naar huis met verse oogst.

Vega(n) hotspot in Haarlem: DeDakkas ga voor vers eten van ’t dak uit de moestuin.