Pop up bar La Maison by Rémy Cointreau

Hotspot: La Maison by Rémy Cointreau – Amsterdam

Pop-up – Hotspot Amsterdam
‘La Maison by Rémy Cointreau’

Update: is geweest!
Niet te missen, hier wil je bij zijn! Van 8 – 20 november in Amsterdam ‘La Maison by Rémy Cointreau’ ’n toffe pop-up bar met meesterlijke cocktails aan de Prinsengracht.

Een unieke ervaring kan je hier beleven, op de bovenste verdieping van Fosbury & Sons uiteraard met de cocktails en sterke drank uit Rémy Cointreau’s zorgvuldig samengestelde portfolio en een heel bijzondere samenwerking.
Pop up La Maison by Rémy Cointreau

Om deze pop-up bar naar een hoger level te tillen is er samengewerkt met de getalenteerde Amsterdamse kunstenaar Pablo Lücker en topchef Niven Kunz.

Pablo Lücker is van kleins af aan al een tekenaar en groeide op in een artistieke familie. In 2008 studeerde hij af aan de prestigieuze design academy en heeft van zijn passie zijn werk gemaakt, dit met veel succes.

Niven Kunz ken je van het met (groene) Michelin-ster bekroonde restaurant Triptyque en ontwikkelde de signature bar bites voor ‘La Maison by Rémy Cointreau’. Duurzame culinaire creatie’s van lokale ingrediënten uit eigen tuin en de pracht van het Westland en Midden-Delfland.

Ook nodigde Rémy Cointreau Heinen Delfts Blauw, dé trots van Nederland uit om de krachten te bundelen met Pablo Lücker voor een uniek blauw aardewerk limited-edition collectie.

Deze collectie bestaat uit cocktail onderzetters en een cocktail coupe die gebruikt zullen worden tijdens unieke serving rituals in ‘La Maison by Rémy Cointreau’.

Ook leuk in Haarlem: Hotspot: Ti Bisou crepes boutique.

Pop up bar La Maison by Rémy Cointreau

‘La Maison by Rémy Cointreau’ pop-up bar in Fosbury & Sons ligt lekker centraal, zo’n 6 minuten lopen van het Rijksmuseum een klein half uur van het centraal station, om de hoek, tussen de Spiegelgracht en Keizersgracht aan de prinsengracht, één van de mooiste grachten in het centrum van Amsterdam.

Pablo Lücker Amsterdam

Pop-up bar

La Maison by Rémy Cointreau
Prinsengracht 769 Amsterdam

Data (is geweest)

Donderdag 10/11 | Cointreau Night * Vrijdag 11/11 | Cointreau Night * Zaterdag 12/11 | The Botanist Night * Maandag 14/11 | Rémy Martin Sidecar – 20’s Night * Donderdag 17/11 | Rémy Martin Sidecar – 70’s Night * Vrijdag 18/11 | Rémy Martin Sidecar – Modern time * Zaterdag 19/11 | The Botanist Night – Closing night

Meer informatie: ‘La Maison by Rémy Cointreau’.

Pop-up bar

Pablo Lücker pop up

Ook leuk in Amsterdam: Hotspot: Ben Cohen streetfood bar, smaken uit Tel Aviv. Je eten wordt geserveerd op bakpapier en je nipt aan je cocktail in emaille beker, zó lekker en tof!

Lekker kater ontbijt: Vegan roerei recept tofu scramble met vegan spekjes, tomaat en knoflooksaus.

Geschreven op: 28 oktober 2022